Новини

Актуализиране на контрола за износ на БПЛА в Китай и политиките на компанията
Време за освобождаване: 2023-10-27 11:07:33  Хитове: 14

dear оценява клиентите,

in спазване на последните правителствени разпоредби и собствени политики на компанията, ние искаме да ви информираме за новите мерки за контрол на износа, прилагани от Китай към септември. Като отговорно предприятие на БЛА, jinhong uav always поддържа най -високите стандарти при спазването на всички съответни закони и разпоредби за нашия износ.

here са някои важни точки, които трябва да сте наясно с:

export destinations \\ Н: Ние не изнасяме нашите продукти за БЛА в страни и региони, които са под санкции, имаме висока честота на тероризъм или изпитваме въоръжен конфликт. Вашето разбиране по този въпрос е високо оценено.nuav камери с инфрачервен

: Те са под новия обхват на контрола на износа. Клиентите, които искат да експортират този артикул, ще трябва да кандидатстват за необходимите разрешения.

completely сглобени rtf uavs

: По време на периода на контрол на износа не можем да експортираме готови

tofly (rtf) uavs, които вече са имали UAV, които вече имат UAV, които вече имат UAV (rtf) (rtf) са сглобени. Ако трябва да експортирате RTF UAV, от вас се изисква да предоставите следната документация за лицензиране на експортиране:

end

user и крайuse сертификати

introductions на вносители и край

usersyour Тези променящи се времена са дълбоко оценени. За допълнителни подробности и за да поддържате актуализиране--101; d за ситуацията, моля, вижте нашия уебсайт:

china обявява нов контрол на износа за продуктите на БЛАГ, ефективен от септември.

warm поздрави,-jinhong limited-

-

предишен: Войната Русо-Укра...

Следващия: No